Jak může Ofenzivní Marketing pomoci vaší firmě efektivněji podnikat

16.04.2015 13:39

Ofenzivní Marketing je typ marketingu, který se soustředí na 3 klíčové faktory úspěchu:

1.    sleduje marketingové trendy
2.    třídí kvalitní informace
3.    učí se jen od těch nejlepších

Ofenzivní Marketing je charakteristický tím, že se opírá o nejkvalitnější zdroje marketingových know how. Jak sám říká kouč a konzultant ofenzivního marketingu Radovan Bečák: „Nikdy nehazardujeme s důvěrou našich vážených klientů tím, že bychom jim doporučovali tradiční neboli málo funkční marketingové taktiky a strategie, za které by klienti utráceli mnoho peněz a času.“

Zaměřujeme se na kreativní a levné osvědčené marketingové techniky, které našim klientům přinášejí více nových zákazníků a více objednávek. Ofenzivní marketing znamená, že jste vždy o krok vpřed před vaší konkurencí a to tím, že neustále sledujete nové marketingové trendy, ze kterých vyberete ty nejvhodnější právě pro vaši firmu a oslovíte potenciální zákazníky dříve, jinak a lépe než to udělá vaše konkurence.

Radovan Bečák vám ukáže celou řadu marketingových taktik, které můžete s úspěchem implementovat do marketingu vaší firmy. Ať už jste začínající živnostník nebo zkušený majitel firmy, jistě oceníte mít rovněž k dispozici celý arzenál neotřelých marketingových tipů, taktik a strategií, které Radovan shromažďuje a třídí dle nejvyšší kvality již od roku 1997. Přidejte i vy do marketingu vaší firmy nové svěží a vysoce účinné marketingové prvky, pomocí kterých získáte více nových zákazníků a více prodejů.

Pro více informací o Ofenzivním marketingu, klikněte zde…


-- Radovan Bečák


Radovan Bečák je nezávislým marketingovým konzultantem se zaměřením na netradiční a vysoce účinné formy marketingu. Je autorem e-knihy o tvorbě marketingového plánu, řady odborných článků a video-programu zaměřeného na vybudování úspěšné firmy.